DiscGolfPark på Lappo, Brändö

Adress: Lappoby, 22840 Lappo Datum: Onsdag 18 sep 2019 - tisdag 31 dec 2019 Visa karta

Adress: Lappoby, 22840 Lappo

Utmana dina vänner i discgolf på Lappo, Brändö ute i skärgården! Sporten är en utomhusaktivitet som passar alla, oavsett ålder och kön.

Discgolf påminner om vanlig golf men man använder en specialdesignad frisbeegolfkorg och speciella frisbees (golfdiscar) med varierande vikter och form istället för golfklubba och golfhål. Spelet handlar om att få discen i korgen med lägst antal kast och den spelare som efter avslutad runda har lägst antal kast vinner. Sporten discgolf är lätt att lära, men svårt att bemästra, vilket ger ständiga utmaningar.
Lappo DiscGolfPark är en 9-håls B1-klassad bana från 63 meter till 107 meter. Utkastplattor visar var banan börjar och en skylt visar bansträckningen mot korgen. För att utmaningen inte ska vara övermäktigt för den som inte är van, så finns det familjeutkastarplatser med ungefär halva banlängden.

På Lappo i Brändö, 2 timmar med färja från Hummelvik (Vårdö) från fasta Åland, kan man spela discgolf. Banan är öppen mellan 09.00 - 21.00 och för att boka speltid ringer man +358 408324333. Om man har egna discgolfdiscar så kostar det inget att spela på banan. Vanlig frisbee rekommenderas ej då det inte ger den rätta upplevelsen. Det tar ca en timme att gå en runda.

Discar: kontakta Lappo gästhamn

Bilderna kommer från discgolfens facebook-sida: https://www.facebook.com/lappodgp

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris

Om denna aktivitet

Lägenhet

Pellas Gästhem lägenheter

Avstånd: 435 meter
Välkommen till Pellas Gästhem på ön Lappo i den norra åländska skärgården. Njut av stillhet och tystnad i genuin skärgårdsmiljö.
Lägenhet

Pellas Marina lägenheter

Avstånd: 435 meter
Välkommen till Pellas Gästhem på ön Lappo i den norra åländska skärgården. Njut av stillhet och tystnad i genuin skärgårdsmiljö.
Vandrarhem

Pellas Gästhem - övernattningsstugor

Avstånd: 37 meter
På Pellas har du rätt att koppla av. Vill du ändå göra något kan du t.ex. meta, spela kubb eller ta en roddtur. Pellas övernattningsstugor är speciellt populärt bland cyklister som utforskar den åländska arcipelagen.