Vikingamarknaden 2019 - Kvällspaket fredag 26.7

Område: Huvudön
Vikingamarknaden, 22430 Saltvik (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang

Vill du känna historiens vingslag? Kom och upplev livet som viking kvällstid i Kvarnbo, fredag 26.7. Perfekt AW för er som inte har semester! Mat- och dryckespaket samt busstransport för 30 euro, eldshow och vikingatida musik.

Mat- och dryckespaket för 30 euro, dessutom bjuder vi på underhållning i form av en spektakulär eldshow när mörkret faller samt stämningsfull vikingatida musik. Baren i Knarren och Båthuset är såklart öppna hela kvällen. Guidning av vikingamarknaden före middagen ingår.

I paketet ingår kött-, fisk- eller vegetarisk rätt + dryck (öl/vin/cider/lonkero/läsk), kaffe/te och våra berömda vikingaplättar som efterrätt. Naturligtvis ingår även inträde till marknaden i biljetten och marknadsförsäljningen har öppet till 20.00.

Buss Mariehamn-Vikingabyn tur-retur ingår i priset.
Bussen kör från Bussplan i Mariehamn klockan 18.00 och stannar i Godby på vägen ut till Vikingabyn. Bussen åker tillbaka kl. 00.00 från Vikingabyn, via Godby till bussplan i Mariehamn.

Förköpsbiljetter via visitaland.com t.o.m. onsdag 24.7. Begränsat antal platser.

Buss- och kvällsbiljett avhämtas på förhand på Ålandsbanken i Mariehamn mot uppvisande av betalningskvittot. Samling vid porten till Vikingabyn vid ankomst.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Vikingamarknaden
Postnummer
22430
Postadress
Saltvik
Telefonnummer
358 457342 7500
Webbsida
http://www.fibula.ax
Bed & Breakfast

Saltvik B&B

Avstånd: 125 meter
Saltvik Bed & Breakfast ligger i den gamla anrika Husmoderskolan i Saltvik på norra Åland. Ett utmärkt ställe att bo på för barnfamiljer och andra som vill ha lite lugn och ro.
Bed & Breakfast

Kastelholms Gästhem

Avstånd: 5,2 km
Kastelholms gästhem ligger längs den gamla postvägen i Sunds kommun - bara 700 meter från Michael Björklunds matmekka Smakbyn med restaurang, bod och bränneri samt en kort promenad från Kastelholms slott.
Lägenhet

Kastelholms Gästhem

Avstånd: 5,2 km
Kastelholms gästhem ligger längs den gamla postvägen i Sunds kommun - bara 700 meter från Michael Björklunds matmekka Smakbyn med restaurang, bod och bränneri samt en kort promenad från Kastelholms slott.

I närheten av


Kundservice

Behöver du hjälp med din bokning eller har du några frågor?

Kontakta oss: info@alandsresor.fi
Vi besvarar mail vardagar kl 8-16 lokal tid.

Bokningsvillkor
Min bokning

Support leverantörer:
telefon +358 18 28040

Varför boka med Ålandsresor?

  • Officiell bokningssajt
  • Boka enkelt och res på dina egna villkor
  • Skräddarsy din resa
  • Inga bokningsavgifter online
  • Säker online betalning